Saturday, September 8, 2012

New new Life : Skudai =)


Assalamualaikum w.b.t semua semua huuyeahh hehe =D . Nampaknye mlm ni mcm emm mcm diselubungi perasaan sayu,sebak,sentap,lemah semangat dan dan byk kali dad lm Hati ni berkate ‘ohh ohh esok ahad =_=’ . Hoho kanape dgn ahad esok ? Ahad esok ni special sikit. Sbb sbb esok bermula satu hidup baru . Ohh esok nak gerak pgy Skudai da. Ha , skudai? Ape tu ape tu haha ;D . Esok jdik org Johor da aku -_- . Mmg ramai kot budak2 U sume yg tga sibuk nak balik ke U dorang masing2. Yg balik awal pon ada hoho. Da cuti lebih 2 bulan ni. Mcm berat je kaki ni nak melangkah esok huhu J .

See u tomorrow UtmKL . ehh Utm Skudai (':

Tapi rasanya cuti sem kali ni Best kot. Sbb dpt buat mcm2 bnde . Dpt kerja nak hampIr 2 bulan jugak la ( kumpul duit kawin hihihi ) haha ß gurau gurau , abih den kalau mak bace haha . Ehh mama ada bl0g ke ? hohoho =D . Pastu pastu dpt tgok citer yg best kat Tv. Nak promote sikit, tgok la citer Naziha tu ehh hehehe J Best kot citer dia.. Haha,abih satu family dah terjebak tgok skali hee . Boboiboy pun tgok . Upin Ipin . Wonderpet . Adi & Ayah . Hahaa,da anak buah ada kat umah . Layann ~~ heee <3

Hoho , kalau ada masa tgok la citer ni. Best sgt :) Aja da ada 'tonton' ngeee =D

Raya tahun ni pun seronok J Dpt anak buah baru . Da byk kali citer malas da haha =D . Cuti ni rapat dgn Mama Baba . Kaklong dan abg J Yg seronok jugak sbb sbb dpt keluar jmpe kawan2 . Dan paling best mestila jumpe kawan2 dari UtmKL tuuh. Rumate,toiletmate,classmate dorg pun angkut keluar sekali hohoho . Ni kat Skudai xtawu la mcm mane J Tapi biasa la tempat baru kan . Mesti cm lain mcm sikit. Tapi da lame2 okay la kot . Lagipun kat sana ada Cik Tunang . Ehh , apsal ‘Cik’ ? haha . eehh bialah kalau pggil kawan susah senang tu sbgai tunang HEEE J


Haritu , 31 Ogos bersamaan hari Jumaat , Mama Baba punya Anniversary yg ke – 32 tahun hoho cayalah haha =D . Dan dan aku pun keluar jugak jumpa org tersayang. Aisskk hee dah ada yg tersyg da aku ni heee.  

Hee :) Wif Ex Rumate and Toiletmate . Tp will be my forever Mate hee :')

Sempat la borak2 , citer itu ini . Kami p Sogo . Blingg mata tgok harga baju yg merudum hoho . Tapi tapi aku bukan kaki shopping haha . Dan tapi sbb baru dpt gaji , hee jadik ape masalahnya join sekaki haha =D

The Best Rumate =) 

Hehe , yg paling ialah tunang pun turun KL jugak ! heee..Terima kasih utm skudai sbb sbb bawak dye datang hee . Tu pun sbb ada sambutan Merdeka hoho =D

Hee , Cik Tunang :) Akan jumpa di Skudai <3

Hee , dalam train pown jadii =D 

Cuti ni pun sempat je beraya umah kawan2 sekolah rendah . Depa pun serang jugak hoho ! Rinduu zaman dulu-dulu hiikkss =) Hari tu pun sempat keluar bersama The Best Friend for eva .! Kawan mcm dia ni , susah nak cari pengganti hee . Since kitorang da buat satu 'Deal' yg kitorg ni Kawan Sejati smpai bile2 ececeh hehe . 

Tarraa ! My best best fren =) Usia persahabatan ? hee . dari darjah 2 kot =D ~~
Rosshila binti Idris . Miss you dear !

Cuti ni pun byk habiskan masa dgn abang . Abang kandung okay bukan abang 'syg' haha cooyyy =D
Asik mengekor abang je hoho . 

Hee . Like brother like sister <3 

Hahaha . Gaya sama , possing pun sama . Hoho nasib la dpt adik cem ni hihi =)

Sekarang da pukul 12.30 . Da masuk hari ahad da pun ('=
Semoga perjalanan pergi dan balik esok selamat semuanya .
InsyaAllah , tempat baru , pensyarah baru , suasana baru . Kawan baru . Bantal baru . Tilam baru .
Kolej kediaman pun baru . apa yg lama . Aku la h0ho =D

Doakan semuanya berjalan lancar . Rindu UTMKL . Rindu kawan2 sana . Rindu Mama Baba . Ali dan Comel . Rindu kenangan2 . Ewaaahh hee emo pulok haha ('=

Tutup Letop . Kroohhh3 .
Jumpe lagi !

Love ,
Cik Hajar AJ







3 comments:

  1. selamat berstudy kembali..=)

    ReplyDelete
  2. nice blog anyway .done follow . follow me back k http://akimsulaiman.blogspot.com :)

    ReplyDelete