Saturday, August 11, 2012

Senyum : Sebarkan Bahagiaaa ^_____^

Assalamualaikum w.b.t kawan2 =)) dan halloo bg yang bukan beragama Islam hee ( ade ke n0n-muslim bace blog aku hik3 =D ) . Salam ramadhan ke-23 , syukur Alhamdulillah , malam ganjil hari ni :) Tawaran hebat untuk kita hambaNya . Entry kali ni bestt sgt nak dikongsikann ! Biase lah , kalau yg best2 ni msty la tntg perkara yg wat kite tersenyumm je kann hikkss <3 .. Nak dijadikan cerita,semalam sebenarnye yg berlaku hihii . Okay , mula ! ^^

Semalam,ari jumaat , penghulu segala hari , Aja kerja smpai pukul 5 ptg . Dalam hati bukan main hepy lagi nak balik awal . Yelaah selalunye balik pukul 7 malam , berbuke pun dlm train hee ('=
Tapi point yg ph penting sbnanye adalah nak tgok cerite Naziha ! Huehue .. apa punye minah , egt pe bende laa kan hik3 . Yew laa , mggu lpas punye da terlepas , tg0k2 je leher si Adam da berdarah2 T.T ciss bedebah punye Farouk kan , lekk luuu HAHA =D . Mmg suke tgok citer em02 nie . Dada pun turun naik je nebes punye pasal heee ~ Da dlm train nak balik tuu , dpt la kol dari org tersyg (:   Ehemm2 sape la kan hehe ! Sambil tgn meraba2 ni cari tepon lam beg . Kringggg ~~

Shila Rabbit : Aja , kau kat mne ?
Hajar Kura2 : Aku kat dlm train , bru abis keje , nape weyh?? (dlm hati,shila nak kawin ke hehe)
Shila Rabbit : Ehh,jum g TS , buke pose ngan dak skola rendah . Jumm arr (haha!)
Hajar Kura2 : Lah,malu arh , dala selejeh je harini ngeee . (padahal tiap2 ari selebet hehe)
.................................................

Blaaa..blaa..blaa...akhirnya smpai la kat stesen Hang Tuah tu , excited giler nak jumpe member2 lame ! Rinduu tu xyah ckp la HAHAH =))

Tarraaa !

hehe , gambo aku pulok . PEACE !! =D

Yg perginye 9 orang . 5 permaisuri 4 tentera laut haha . Huiyoohh sume dlm berubah (:
Dlm hati 'giler lahh ayu tol member2 ku nie skg,hehe'
Yg lelaki pulok sume Best Frenz , kawan dah lebih supl0h tahun . Ulang skali lagi . 10 years old Haha =P
Sume da berjaya smbung study dlm bidang masing2 , syukur Alhamdulillah . okay la , ckp byk2 pun tara gune kann , biar lah gmbar yg bercerite jeww okay ngeee =D

caakk ! hehe mmg suke menyelit2 amik gamb0 Haha =D

Okay , yg kiri tu Hakim , budak Law ye , jgn main2 hehe . Yg kanan tu Bob , budak Kimia ((= ketua kelas kami dulu huehue ^^

Yg kiri tu Hasif , budak Engineering UIA . Yg kanan tu , budak sengal , Iman namenye , bakal Doktor plg mereng abad ke-20 HAHA , p/s : ayam setim yer Iman hiiikks =D

Okay , yg kiri tu si comel ni Khairunnisa , pakar pemakanan kami hehe ;) Yg kanan tu pulok , Shila Rabbit , professor kimia dari Pahang hooyeahh !

Yg kanan tu , ignore :) Sebelah Aja , Hidayah : Pakar Kimia jugak =) . Plg kanan : Adilah , Pakar Biologi (: huuyoohh dasyat dorg2 ni kan , bgga Aja sebagai kwn baik mereka ^^


Shila Rabbit , dan Hajar Kura2 :)

ini kawan baik Aja , Shila Rabbit .. ^^

Adik kakak pilih makanan . Kakak saye ni minat sgt chicken rice shop . hehehe


Peace !! kat sini pown jadi laa ^^ hehe

Lastly, sgt enjoy beriftar dgn korang . Siyes kalau lagi lame borak ngan korang , boleh awet muda ni buatnye (= Ni baru bape kerat je . Kalau semua turun , xcukup tanah nak lari guling terbahak2 gelak huhu ! Perangai masih mcm dulu , Fun , Laugh , Byk cakap , terutama Iman tuhh -__-' haha ! Apepun semoga persahabatan kite kekal smpai bile2 insyaAllah (= . Ade rezeki kite boleh jumpe lagi , mgkin mase tu muke dah berkedut2 hiikks :) Banyak citer yg xabis lagi nak dikongsi bersama , neway , Chaiyokk3!! =D 

p/s : mase anda anda tgah bace entry nie , Aja tgah sebok layann Naziha kat tonton ^^ Thank you so much dayah sbb kasi kite pnjam ID dyee ngee :) 

Frenz 4 eva ^___^

Love ,
Cik Hajar AJ











4 comments:

  1. wah..
    best nyer..
    still contact dgn kawan mude2 dulu..
    kite x dpt la gamaknyer..
    org yg ske berpindah2 skola...
    emmm...
    bgs la..
    ukhwah itu penting...
    wlpn dh berkedot berapa lapis pom...
    =))

    ReplyDelete
  2. wah, bestnya keluar berbuka ramai-ramai :D

    ReplyDelete
  3. hey . da follow awk pnye blog . jemput follow sy jgak . tpi xde paksaan :) up to you bebeh :D onemorething , jemput follow sy di twitter https://twitter.com/DaxInspirit92 selamat hari raya :)

    ReplyDelete