Monday, June 4, 2012

New Life : Part 2 ^_^

Assalamualaikum w.b.t ^^ Hehe kali ni excited nak update sbb yelaah melibatkan new life ni semangat berk0bar2 huuyeaah =D !
Wlupun xsedar diri nak final dup dap dup dap, tapi jari jemari laju je tgok jam ' ok hajar anda ade mase lagi supl0h minit untuk taip taip taip g0 g0 g0' haha ! 
Hee cer tg0k gmbar bwh ni . ni coursemate saya , yg happy g0 lucky , bersama lecturer electric ^Queen of Texas^ huuyeahh haha ! =p


carik mane saye hehehee puzzle puzzle =D ~

ini gambar dekat dataran ilmu , nak kasi kat Mama Roby . kami nak pndah skudai T.T

Hehe ini kawan2 kat UTMKL ni , girls 8 org , 2 chinese (bpe kali nak cite kan -.-) . Hehehe dorg sume pndai2 cantik2 hebat2 mmg seronok dpt kawan ngan dorg <3

Hehe : Nazeera ~ Huda ~ Illy . Boley carik mereka di pesbuk saya andai berkenan hihuu =D

Dan lagii !

Haa,aritu pegy skudai,ade domino competition , dak perempuan dapat Kolej Datin Seri Endon . Fuuhh bilik dia...dahsyat -.__-'  pink T.T sukee sgt .. rse nak menetap teruss !!

haa bet0l kan bet0l kan. smpai meja pun pink. melahirkan rse semangat untuk blaja yg membara2 ! =D

Ini salah satu contoh Mekanikal lain punye stesen domino. Mereka hebat2 !! tepuktepuk =p

Haa yg belah kanan atas Madi dan Fatin. Cantik dan Pandai . suda berpunyaa ^_- . sila simpan num balik hehe ;)

haha,saje je . =D kesian kerusi sebelah kosong . maklumla f0rever alone ngeh3 lap hingus haha PEACE !!

Kawan2,kami nak final daa,saya jnji pasni xkan update lagi,struggle2 ! chaiy0k =D doakan kejayaan kami bersama . aminn ~~ kite baca doa jom . Bismillahirrahmanirrahim :

Amin Ya Rabbal Alamin =)

Sem 3 , tahun 2 , kami akan berpindah ke skudai T.T . saya suke dpt kwn ngan dak2 klas saya ni. sbb dorg sengal. gile. meraban. tp sgt baik =) . Mule2 masuk hati dup dap dup dap yeelaah laki ramai haha. tapi Alhamdulillah mereka sgt baik dan x bajet =p haha peace! sgt fun ;) semoga kami tidak berpecah mase di skudai nnty . Terime kasih pensyarah2 <3 We'll miss You =)
eh eh , ade lagi 2 minit : nak petik satu ayat ni -->

‎"hello, saya hajar daripada UTM KL. UTM KL, bukan UiTM. ye UTM. bukan yang dekat skudai tu. ni yang dekat jalan semarak, kolompo. Diploma? bukan bukan. saya amik degree. aah. memang ada degree kat UTM KL jalan semarak ni tapi x banyak. ye ye. bukan part time student, saya full time student. aah, saya local bukan foreigner." =='

*degree UTM KL itu wujud.*


kawan2 , Gudluck !!

Selamat menjalani study week ! hip hip hooreey !!
Assalamualaikum Malaysia <3

12 comments:

  1. good lck fren tuk finall
    hehee :D

    ReplyDelete
  2. WAH..
    hepy hbs..
    bgs2..
    smge hepy sokmo..
    gudluck ye??
    slmt berpindah ke UTM jb pasni..
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe alhamdulillah (:
      okay gudluck juge bakal cikgu ^^

      Delete
    2. alhamdulillah...
      bakal cgu..??
      wow..
      ^___^

      Delete
  3. Bermanfaat banget... :)

    kurosaki-ajul.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. pink gilos locker. HAHA buat sendri ke ape ?

    ReplyDelete
  5. wow.kalau bilik student lelaki pun kaler pink camtu,xahu la nak cakap ape.haha.

    ReplyDelete
  6. wah blik hostel..pink...cantik tu...weee ^^

    ReplyDelete
  7. singgah komen kat sini.jom singgah sini lak ye

    ReplyDelete
  8. okay sume (=
    sbb seronok dpt bilik wane pink , tp xsume suke pink kan ? huhu
    thanx sgt , gudluck too in ur life ^^
    i'll visit yours soon okay !

    ReplyDelete